denex.info

Elektriline ninaaspiraator Nosiboo GO

4.9 (350) · € 78.00 · En Stock

Võimas elektriline ninaaspiraator Nosiboo GO Kidsmedi e-poes. Puhastab lapse nina vaid sekunditega. Kaasaskantav ja kasutatav kõikjal. BPA-vaba. Tutvu tootega!
Kuidas Kidsmed alguse sai? Alustame päris algusest. Nosibooni jõudsime tänu vajadusele. Pärast lapse sündi tuli õige pea silmitsi seista väikelapse ühe sagedasema vaevusega-nohuga. Katsetasime Eestis leiduvaid aspiraatoreid, kuid ükski neist ei andnud soovitud tulemust. Välisturult leidsime ühe huvitava toote, mida mujal maailmas palju kiidetud, kuid meil tundmatu ning otsustasime seda katsetada. Kes korra Nosiboo ninaaspiraatorit proovinud, siis teab, et sellele vastast ei ole. Koheselt mõistsime, et sellest tootest peavad kuulma ka teised lapsevanemad. Pärast pikki läbirääkimisi ja enese tõestamist, saime esindusõiguse Baltikumis ja Soomes. Siiani teeme päevast päeva tööd, et jõuda rohkemate lastevanemateni. Ajaga on Kidsmed võtnud suuna pakkuda erinevaid, ainult kõrge kvaliteediga tooteid laste tervise heaks.
Nosiboo GO on kaasaskantav, taaslaetav ja võimas elektriline ninaaspiraator, millega on sinulapse nina puhastamine sekreedist kiire ja lihtne ning saad seda teha olenemata asukohast.Võta Go endaga kõikjale kaasa! Nosiboo Go pakk sisaldab: Nosiboo Go seadet, laadijat, ninaotsikuid (0-6k vanusele ja 6k+ vanusele), hoiustamiskotti ja puhastusharja.

Nosiboo® Baby Nasal Aspirators - Nosiboo Pro Nasal Aspirator

includes: 1 Penguin head 1 newborn's nose tip 1 standard nose tip 1 air mesh 1 brush

Nosiboo Go Accessory Set

Elektriline ninaaspiraator Nosiboo PRO

PORTABLE: Nosiboo Go has been created in the spirit of practicality providing instant relief for children on the go. RECHARGEABLE: The Li-Polymer

Nosiboo Go Baby Electric Nasal Aspirator/Nose Sucker - Portable, Battery-Operated Nose Cleaner - UPT Powered Nose Suction

Nosiboo® Baby Nasal Aspirators - Nosiboo Go Accessory Set

Lastele, Nosiboo GO on kaasaskantav, taaslaetav

Nosiboo Go ninaaspiraator (142807125)

Nina aspiraatori Nosiboo Nasal aspirator Go hind

Sinu lapse nohu lõppeb sageli kõrvapõletikuga?

Nosiboo Go Baby Electric Nasal Aspirator/Nose Sucker

nosiboo QG-GO-DIGITAL_1_3 Go ninaaspiraator kaasaskantav laetav